Stichting, sponsor, beat duchenne, korting, actie sponsoractie
Hoe doen we dat:

Voor elke geboortekaart die wij verkopen gaat bovenop de 20 % korting die wij aan u geven 5% naar de Stichting Beat Duchenne om geld te sparen voor onderzoek en om kinderen en-of ouderen te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Waarom:

Spieren verliezen langzaam hun kracht waardoor kinderen zo rond hun 10e levensjaar al in een rolstoel terecht kunnen komen. De helft van de patienten worden niet ouder als 30 jaar en wij vinden daarom dat hij elke geboorte geld vrij gemaakt mag worden om dit te genezen danwel ondersteund mag worden.

Promotie

Mokken, ballonnen, pennen enz. Uw bedrijf aantrekkelijker maken voor uw potentiele klanten? neem vandaag nog contact op!

Huisstijl

Visitekaartjes, briefpapier of enveloppen laten bedrukken? neem vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden.

Textiel

Bedrijfskleding nodig? Of gewoon een leuk shirt als cadeau? Bekijk ons assortiment textiel drukwerk. Wij helpen u graag verder.

Commercieel

Flyers, poster of brochures, laat van u horen met mooi drukwerk, wij helpen u hier in graag verder, neem vandaag nog contact met ons op!

Trouw/geboortekaarten

De mooiste dag van uw leven! Vier dit met een mooie kaart, bekijk ons leuk assortiment trouw -en geboortekaarten, wij gaan graag met u in gesprek.

Relatiegeschenken

Sleutelhangers, pennen of andere relatiegeschenken? bekijk ons gevarieerde assortiment aan leuke relatiegeschenken.

Benieuwd of onze diensten bij u passen?

Wilt u eens kijken naar de mogelijkheden, of heeft u vragen over prijzen, service etc? Wij staan voor u klaar en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons aanbod

Wij hebben een groot assortiment diensten, verschillend van klein drukwerk zoals visitekaartjes tot complete belettering van bedrijfswagens.

Wij stellen ons even voor

Met het (Be-)keurmerk geven wij aan dat al onze producten worden gemaakt door medewerkers die, een steuntje in de rug nodig hebben

Er voor zorgen dat u gezien word is ons doel.

Mooi drukwerk tegen ideale prijzen.

Wij begrijpen uw bedrijf

www.be-werkt.nl  is een nieuw opgezette drukkerij die het (Be-)keurmerk voert , als een eigen keurmerk. Met het (Be-)keurmerk geven wij aan dat al onze producten worden gemaakt door medewerkers die, een steuntje in de rug nodig hebben. Voor meer informatie over het keurmerk kijk op www.be-keurmerk. nl.

De beste oplossing

De commerciële insteek van het bedrijf, komt dan ook helemaal ten goede aan de medewerkers. Wij werken met vaste (loon)dienst contracten of wij werken daar naar toe, als het nog niet direct mogelijk is om iemand direct een vaste aanstelling te geven. Wij presenteren daarom ook vol trots ons logo, van onze Be-werkte producten. IEDEREEN mag gezien worden, dat straalt het logo van Be-werkt dan ook helemaal uit.