Waarom Be-werkt?

De commerciële insteek van het bedrijf, komt dan ook helemaal ten goede aan de medewerkers.

IEDEREEN mag gezien worden, dat straalt het logo van Be-werkt dan ook helemaal uit.

In hoofdlijnen kan je spreken over medewerkers die een extra zet(je) in een betere of andere richting goed kunnen gebruiken.

Over ons

Even over ons, www.be-werkt.nl is een nieuw opgezette drukkerij die het (Be-)keurmerk voert , als een eigen keurmerk. Met het (Be-)keurmerk geven wij aan dat al onze producten worden gemaakt door medewerkers die, een steuntje in de rug nodig hebben. Voor meer informatie over het keurmerk kijk op www.be-keurmerk. nl.  U kunt dan denken aan medewerkers met een Wajong, WIA,WW of bijstandsuitkering. Maar ook aan medewerkers, die burn-out klachten en/of in de (hulp)schuldsanering terecht zijn gekomen. In hoofdlijnen kan je spreken over medewerkers die een extra zet(je) in een betere of andere richting goed kunnen gebruiken.

 

Be-keurmerk

Wij garanderen:
1 Minimaal 50% reguliere arbeidskrachten in dienst.
2 Minimaal 10% arbeidsgehandicapten in dienst of traject.
3 Wij zijn geen uitzend of detacheringsbedrijf.

Namens alle erkende partners:
Door de bovenstaande regels toe te passen op onze
bedrijfsvoering laten wij zien dat bedrijven met Be-Keurmerk
maatschappelijk en commerieel proof zijn.

Wilt u meer informatie of ook het Be-keurmerk voeren?
Neem dan contact met ons op.

Keurmerk, be-keurmerk
8.7

KLANTEN CIJFER

120.000

GEDRUKTE VISITEKAAARTJES

345

BLIJE KLANTEN

680

UITGEWERKTE IDEËEN

Be-werkt

Drukwerk met een verschil

www.be-werkt.nl  is een nieuw opgezette drukkerij die het (Be-)keurmerk voert , als een eigen keurmerk. Met het (Be-)keurmerk geven wij aan dat al onze producten worden gemaakt door medewerkers die, een steuntje in de rug nodig hebben. Voor meer informatie over het keurmerk kijk op www.be-keurmerk. nl.  U kunt dan denken aan medewerkers met een Wajong, WIA,WW of bijstandsuitkering. Maar ook aan medewerkers, die burn-out klachten en/of in de (hulp)schuldsanering terecht zijn gekomen. In hoofdlijnen kan je spreken over medewerkers die een extra zet(je) in een betere of andere richting goed kunnen gebruiken.

De commerciële insteek van het bedrijf, komt dan ook helemaal ten goede aan de medewerkers. Wij werken met vaste (loon)dienst contracten of wij werken daar naar toe, als het nog niet direct mogelijk is om iemand direct een vaste aanstelling te geven. Wij presenteren daarom ook vol trots ons logo, van onze Be-werkte producten. IEDEREEN mag gezien worden, dat straalt het logo van Be-werkt dan ook helemaal uit.

Mocht u over gaan tot een bestelling mag u ook het watermerklogo van het keurmerk op uw product voeren. Zo kunt u aantonen dat u meewerkt aan het maatschappelijke-commerciele belang van be-werkt.